Tuesday 17 May 2011

Kids + boredom =...?

Yesterday I was in H&M for some haircolor, queue-ing for the cashier. There was a father with his two kids, a girl and a boy, waiting on the side, I guess the mom was in the line in front of me.

The girl was restless, as it is very boring to wait endlessly when you are little. She walked a bit around, and fumbled with stuff on the shelves. And the waiting started to be boringly long.

I have this space invaders bag, right, check the picture. A little bit of nostalgia there. Anyway.

This little girl suddenly walks up to my purse, she is so small that she has to stretch to reach its front, pretends to pick one of the space invaders from the purse, and put it in her mouth! She even smacked with her lips and pretended it was good! haha!!! 

It really made standing in queue worth it!

4 comments:

  1. Morsomt, små episoder kan gi store opplevelser

    ReplyDelete
  2. det som var litt dumt da, var at jeg tror ikke noen andre merket det. pappaen stod og så ut som han kjedet seg massevis, og de som sto bak meg i kö pratet sammen og så det ikke. Dette var liksom helt mellom meg og denne lille jenta :)
    Det hadde värt litt koselig på noe vis, om jeg kunne flire litt av det sammen med noen andre

    ReplyDelete
  3. Det er sant. Det minner litt om en observasjon vi gjorde 17. mai da vi satt på Graffi og ventet på maten. Ved siden av var det ett bord med en flergenerasjonsfamilie. Deriblant noen smågutter i 5-årsalderen(?)trakk til seg oppmerksomheten vår. Først med å sitte på kne på stolene og fordele russekort. Og så da de fikk maten sin (pølser selvsagt) og begynte å spise. Den yngste av de to hadde fin hvit skjorte og dress og begynte å spise med det resultat at ansiktet ble fullt av ketchup, ikke noe problem, det kunne dressjakka hjelpe av med. Han var skikkelig dreis på det og fikk bort alt fra ansiktet, så en ny pølsebit og opp med "servietterme". Har jo sett det før, men det var noe spesielt underholdende ved måten han spiste og tørket seg på (laang trening tror jeg). Vi fikk iallefall god underholdning Tor Erik og jeg, mens vi ventet på maten. Så den episoden fikk vi sammen. De to guttene hadde vært suverene foto objekt, men jeg syns ikke det passer seg helt å ta slike bilder av mennesker man ikke kjenner.

    ReplyDelete
  4. Æsj, det ble noen skrivefeil....

    ReplyDelete